Dani Lajos portré (a Vajszló TV felvétele)
2018. április 15. írta: Ormánsági História

Dani Lajos portré (a Vajszló TV felvétele)

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Vajszló TV.  Jó kis interjúkat, portrékat is készítettek. Minap újfent felvetődött, hogy jó lenne bizony ezeket az értékeket is közkincsé tenni, újra láthatóvá tenni. Ennek a sorozatnak egyik epizódja volt a Dani Lajossal készült rész.

Dani Lajos portréja. Jómagam nem találkozhattam már vele, de annak okán (is), hogy generációkat tanított, nem igen kell különösebben bemutatni. Írásaiból rendszeresen olvashatnak itt, a blog oldalán, immáron már külön "rovatban" is, tisztelegve gazdag helytörténeti, ormánsági gyűjtése előtt. (Sajnos a filmet csak három részben tudtam feltölteni.) Köszönöm, hogy megkaptam a filmet, ajánlom szíves figyelmükbe (a szerk.). 

Sokan várjuk, hogy újabb részek kerüljenek elő...

 

Második rész:

 

Harmadik rész:

Forrás: Vajszló TV, műsorvezető-riporter: Szpisják Pálné

A bejegyzés trackback címe:

https://ormansagihistoria.blog.hu/api/trackback/id/tr4613836430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása