Vajszlói képek - köztük talán olyan is akad, amit talán még Te sem láttál
2017. szeptember 19. írta: Ormánsági História

Vajszlói képek - köztük talán olyan is akad, amit talán még Te sem láttál

Kicsit hosszabbra nyúlt szünet után újra jelentkezik a História!  Nem is akárhogyan, hiszen olyan képek is szerepelnek a mostani összeállításban, amit valószínűleg nagyon sokan nem láthattak eddig. Milyen volt a községi könyvtár évtizedekkel ezelőtt, hogyan festett Aczél György Vajszlón, amikor országgyűlési választási nagygyűlés keretében a faluban járt - csak néhány érdekesség a fénnyel írt történelem históriái közül.

Sajnos a blogon kicsit bütykölni kellett a motorháztető alatt, mivel minden régebbi bejegyzést szerettem volna közzétenni mielőtt a sok-sok új érdekességekkel folytatnánk. A képeket köszönjük  Pap Dávid Zoltánnak /Csorba Győző Könyvtár Helytörténeti Osztály/, ill. a polgármester úrnak, aki rendelkezésemre bocsátotta a képeket.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ormansagihistoria.blog.hu/api/trackback/id/tr9212878954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása